Po neverjetnih obtožbah se Geri Halliwell takole obnaša do moža

Foto: Epa Geri Halliwell, Christian Horner Foto: Epa Geri Halliwell, Christian Horner
Sodelavki naj bi pošiljal vroča sporočila.
Oglej si celoten članek

Pevka Geri Halliwell tudi trenutno preživlja težke čase, saj so na dan prišle hude obtožbe zoper njenega moža Christiana Hornerja (50), šefa ekipe v F1 Red Bull Racing. Horner naj bi se do sodelavke neprimerno vedel, zato so uvedli preiskavo. Kot poroča nizozemski časnik "De Telegraaf", naj bi 50-letnik do zaposlene pokazal "neverjetno nadzorujoče" obnašanje, s katerim je prestopil mejo sprejemljivega. Pred nekaj dnevi pa je prišlo na dan, da naj bi 50-letnik sodelavki pošiljal vroča sporočila. Ta so bila sedaj razposlana 149 osebam, ki delajo v F1, tudi novinarjem. Horner jih še ni komentiral. 

Nekdanja članica skupine Spice Girls je moža pospremila v Bahrajn, kjer je pretekli konec tedna potekala dirka F1. Lepotica je soprogu stala ob strani, se smehljala, se z njim z roko v roki sprehajala med garažami in ga celo poljubila. Vse to je šov za kamere, pravijo viri. V zakulisju naj bi namreč počilo. Pevka je menda zahtevala, da mož z žensko, ki ga je obtožila neprimernega vedenja, prekine vse stike, poroča Fox Sports. 

V ekipi Red Bull vre. Oče dirkača Maxa Verstappna celo meni, da bo ekipa eksplodirala, če Horner ostane.

 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 10:44 4. Marec 2024.

    Kakole ?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.