Po Ninini "fori" Ambrož prizadet: "Fertik, adijo! Ne ljubi se mi več!“

Foto: POP TV
Foto: POP TV
Ta šala se mu ni zdela smešna.
Oglej si celoten članek

Znani so superfinalisti šova Kmetija! To so Tilen, Nina in Karin. Tik pred velikim finalom je tako izpadla Tjaša

Po boju v areni so se vsi vrnili v hišo. Porotniki so čestitali zmagovalcem, ko je do Nine prišel Ambrož, da bi jo objel, se je umaknila. Ambroža je to prizadelo. V pogovoru s Tilnom je povedal: "Ko bo finale, ne bom šel. 'Steral' bom vse v tri ... in fertik, adijo. Ne ljubi se mi več."

"V areni je vse lepo, ko prideš sem, pa je drugače. Ampak to je ona. Se mi zdi, da čedalje bolj ugotavljam, da je to ona," je 30-letnik pozneje še povedal v kamero in dodal: "Včasih ji je žal za dejanja. Včasih je lahko prepozno. Premišljeno je treba delati stvari partnerju, prijatelju in družni. Po toči zvoniti je prepozno.“

Nina mu je pozneje povedala, da se je le šalila. Ambrož te šale ni razumel ..."Tega nisem najbolje sprejel. Ta je taka bosa,“ je povedal. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.