Po osebnem, za Meghan še poslovni polom

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Čeprav je mislila, da ji bo vse to pomagalo pri poslu, so ljudje s tem jasno izrazili, da je ne podpirajo …
Oglej si celoten članek

Otroška slikanica The Bench (klopca), ki jo je napisala Meghan Markle je v prvem tednu doživela prodajni polom. Prodali so le dobrih 3212 izvodov, poroča Mirror. Za primerjavo, najbolj prodajana knjiga v Veliki Britaniji je bila prejšnji teden prodana v skoraj 30 tisoč izvodih. 

Slikanico na 40-ih straneh je Meghan napisala po inspiraciji pesmi, ki jo je za prvi očetovski dan podarila soprogu, princu Harryju. Govori o vezi med očetom in sinom ter občutkih matere ob njunem odnosu. Slikanico je ilustriral nagrajeni umetnik Christian Robinson, v zvočni verziji pa jo bere vojvodinja sama. 

Čeprav se Meghanina Klopca prvi teden ni uvrstila na lestvico prvih 50-ih najbolj prodajanih knjig v Veliki Britaniji, pa je postala najbolj prodajana otroška slikanica, med kupci pa je dobila tudi zelo visoko oceno, 4.5 od 5. 

Mnogi so menja, da Britanci njen knjižni prvenec ignorirajo, ker sta se jim s Harryjem zamerila z vsemi intervjuju, ki sta jih uperila proti kraljevi družini. Meghan pa se menda že trese za naziv, ki ga še vedno trži, saj je tudi pod slikanico podpisala kot vojvoda Suseška, zato naj bi Harryja prosila, naj omili obtožbe na račun svoje družine. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 06:32 20. Junij 2021.

    Naštejte mi vsaj 3 slovenske pisatelje,ki so v prvem tednu prodali (ne podarili) vsaj 100 svojih knjig.Težko jih boste našli.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.