Po osmih letih konec tudi ljubezenske pravljice Jerneja Tozona

Foto: Anže Petkovšek
Foto: Anže Petkovšek
Veliko presenečenje.
Oglej si celoten članek

Za člane skupine Čuki se letošnje leto ni začelo obetavno, vsaj kar se ljubezni tiče. Pred dnevi smo poročali, da je Miha Novak prekinil romanco z nekdanjo televizijsko producentko Lili Rodošek, sedaj pa je na dan prišlo, da je samski tudi Jernej Tozon, kot je prva poročala revija Lady.

Magazin Kratko in sladko: Nova zveza mladega Čuka že razpadla

Da sta Jernej in njegova izbranka prekinila svojo osemletno zvezo, je potrdil tudi naš vir, a menda še vedno dopuščata možnost, da se vrneta v objem drug drugega. Jernej se po razhodu zaposluje s službo, med korono, ko ni bilo nastopov, se je kot vzgojitelj namreč vrnil v vrtec, prav tako pa se Čukom z rahljanjem ukrepov končno spet obeta pestra glasbena sezona. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 15:07 14. April 2022.

    Ja verrjetno je tudi ona ugotovila, da je njen mož gej.

  • 09:16 14. April 2022.

    Prava ljubezen je kot sonce. Generator vsega življenja. Samo dati je potrebno priložnost

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.