Po poklicu morska sirena

Avstralka Hannah Fraser je svojo fascinacijo z morskimi sirenami spremenila v dobičkonosen poklic.
Oglej si celoten članek

Šestintridesetletna Hannah Fraser je z morskimi deklicami obsedena od že rojstva, pri devetih letih pa si je po navdihu filma Splash izdelala svoj prvi umetni rep. Hannah danes živi v Los Angelesu, kjer dela kot podvodni model in igralka. Resnična morska sirena obožuje plavanje z delfini, kiti in morskimi psi. Na dah se potaplja do 13 metrov globoko, brez zraka zdrži dve minuti in obvlada plavanje s pomočjo repa morske deklice.

Svojo pravljično podobo je unovčila tudi za dober namen. Kot model je namreč sodelovala v akciji za boj proti lovu na kite. O lepi sireni bodo posneli celo dokumentarni film.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.