Po pomlad na celjske sejme

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Pomladni celjski sejemski četverček bo ta konec tedna ponudil vrsto zanimivih dogodkov, ki se bodo do 18. marca odvijali v sklopu sejmov Flora, Poroka, Altermed in ApiSlovenija.
Oglej si celoten članek

Vsak ima svojo ponudbo in značaj, drug drugega pa odlično dopolnjujejo.

Cvetlično na Flori

Na sejmu Flora boste lahko našli vse za pomladno ozelenitev svojega doma in okolice, saj pokriva področja hortikulture, krajinske arhitekture in cvetličarstva. Potekala bodo tekmovanja cvetličarjev in vrtnarjev, predstavili bodo sonaravno urejanje obhišnega vrta, spoznali pa boste lahko tudi nove
trajnice in drevnino v slovenskih vrtovih in parkih.

Nadaljujte poročno

Na poroki namenjenem sejmu boste lahko občudovali revijo klasičnih poročnih oblek in revijo drznejših poročnih oblek oblikovalke Tamare Ficko, ponudba razstavljalcev pa bo seveda zajemala poroko od A do Ž. Brez dvoma bo zanimivo tudi predavanje o tem, kako preprečiti nezvestobo.

Altermed za zdravje

Če vas zanima, kako čim naravneje poskrbeti za svoje zdravje, boste veliko zanimivega našli na sejmu Altermed. Potekali bodo tečaj nordijske hoje ter predavanja o zdravi prehrani, meditaciji, sproščanju in podobnih temah.

Čebelarjem ApiSlovenija

Ta sejem je namenjen predvsem srečevanju čebelarjev iz Slovenije in tujine ter mednarodni izmenjavi izkušenj na področju čebelarstva. Ponudil bo strokovna predavanja o dobrih čebelarskih praksah.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.