Po porodu: Iris Mulej ponosna na svoj trebušček

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Manekenka Iris Mulej pravi, da ne razume trenda novodobnih mamic, ki želijo čim prej shujšati.
Oglej si celoten članek

Iris Mulej je mamica že dobrih šest tednov in pred kratkim je na svojem Facebooku objavila fotografijo svojega trebuščka tri tedne po porodu. Brez sramu je pokazala, da trebuh po porodu vsekakor ostane še nekaj časa. Prvi, da ne razume, zakaj nekatere mamice začnejo hujšati takoj po porodu.

Foto: Facebook iris mulej "Jaz sem na svoj trebušček ponosna, ker je bil 9 mesecev hiška moji hčerki. Ne vem, zakaj bi morala ženska takoj po porodu začeti hujšati. To mi je neumno. Telo potrebuje nekaj časa, da se vrne v normalno stanje," je za Žurnal24 povedala Iris in dodala, da se zaveda, da preveč mamic prehitro začne trenirati po porodu.

"Porod je ogromna sprememba za telo, zato jaz raje počivam. Ne, da lenarim, a veliko ležim, sem s hčerko in hodim na sprehode," zaključi Iris in doda, da je šport zadnje tri leta dala na stranski tir: "Zato se mi ne mudi takoj nazaj k športu."

Obišči žurnal24.si

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.