Po porodu na nujno operacijo

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Igralka Tori Spelling je dobra dva tedna po rojstvu četrtega otroka pristala v bolnišnici.
Oglej si celoten članek

Namesto da bi doma uživala z novorojenčkom, so Tori Spelling konec tedna odpeljali na nujno operacijo. "Tori je zaradi težav po carskem rezu konec tedna potrebovala nujno operacijo. Do nadaljnjega ostaja v bolnišnici, kjer okreva po operaciji," je potrdil igralkin tiskovni predstavnik.

Ob rojstvu sina Finna Daveyja je imela igralka že četrti carski rez in drugi v enem letu, oktobra lani je s carskim rezom namreč rodila tudi hčerko Hattie. Devetintridesetletna zvezdnica in njen mož Dean McDermott sta starša še 4-letni Stelli, 5-letnemu Liamu in 13-letnemu Jacku, Deanovemu sinu iz prvega zakona.




Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.