Po porodu se počuti kot 80-letnica

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Hayden Panettiere o rojstvu svoje hčere Kaye Evdokia.
Oglej si celoten članek

"Šepam. Še vedno ugotavljam, kakšne posledice je nosečnost pustila na mojem telesu in kako se je moje telo spremenilo. Kaj bo tako ostalo za vse čase in kaj je samo začasno. Počutim se kot 80-letnica, ki se poskuša spustiti po stopnicah. Misliš si, prosim, naj bo to le začasno. Zavedam pa se, da se nekatere stvari ne bodo več popravile,“ je povedala 25-letna igralka, ki je hčerko Kayo Evdokio rodila 9. decembra. Otrokov oče je boksar Vladimir Klitschko.

"Res je ljubka. /.../ Porod je takšna nerealna izkušnja, skoraj izventelesna. Gledaš to majhno bitje in si rečeš: 'Oh, ti si bila torej ves ta čas v mojem trebuhu.' Še vedno se spoznavamo," je še dodala lepotica, ki je zelo hvaležna svoji bodoči tašči, ki je eno noč prevzela skrb za malo Kayo. "Ona se ni naspala, sem se pa jaz,“ je še pravi presrečna Hayden.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.