Po poroki ostaja biseksualna

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Le dan po poroki je igralka Evan Rachel Wood priznala, da se še vedno ne more upreti dekletom.
Oglej si celoten članek

Evan Rachel Wood, ki se je v torek poročila z Jamiejem Bellom, je na twitterju priznala, da ostaja biseksualka. Oboževalec jo je namreč vprašal, če to pomeni, da ni več biseksualna, Rachel pa je odgovorila: "Ne, to samo pomeni, da nisem več samska."

Woodova je o svoji spolni usmeritvi prvič spregovorila leta 2011, ko je povedala, da so jo dekleta privlačila že od nekdaj: "Ko pride do deklet, sem rada v vlogi moškega, dominantna. Odpiram vrat, plačujem večerje, zelo sem romantična," je povedala igralka, ki je v seriji Prava kri zaigrala v vlogi lezbične vampirke. Evan je v nekem drugem intervjuju še zaupala, da je biseksualnost velik del njenega življenja: "Iskreno se lahko zaljubim tako v moškega kot v žensko. Ne vem, kako bi to označili, ampak tako pač je."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 17:32 4. November 2012.

    brez komentarja

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.