Po poslovne priložnosti v L.A. in London

Foto: Carolina Crews
Foto: Carolina Crews
Sanja Grohar se kmalu odpravlja v tujino, kjer jo morda čakajo tudi nove poslovne priložnosti.
Oglej si celoten članek

Sanja Grohar novembra odhaja v Los Angeles, decembra pa v London. Potovanji ne bosta zgolj zabava, saj Sanjo na poti čaka tudi veliko poslovnih sestankov, o katerih zaenkrat ostaja skrivnostna. Fant Matej se ji bo pridružil v Londonu, medtem ko bo čez lužo obiskala prijateljico, manekenko Majo Malnar. "Grem tudi poslovno, vendar se mi zdi neumno o tem govoriti v naprej. Na sestankih je vedno tako, da se lahko izidejo pozitivno, lahko pa se stvar ne izteče, zato o tem še ne bi rada govorila. Zaenkrat lahko rečem, da grem na potovanji, če bo karkoli iz tega, bom pa z veseljem povedala," pravi Sanja.

Domačo lepotičko, pevko in blogerko pa ob pozitivnem izidu, morda čaka celo selitev v tujino: "To je odvisno od tega, kako bi se zmenili. Če bi od mene zahtevali, da se preselim, bi seveda se, z mano pa bi šel tudi Matej. Vesela sem, da se ujameva v vseh pogledih in me ne bi pustil same, jaz pa sama tudi ne bi želela iti. Saj veste, kako je to, ko si zaljubljen (smeh). Zaenkrat gre z mano v London, v L.A. pa zaradi poslovnih obveznosti ne more."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 19:08 9. November 2013.

    Escort seveda.

  • 12:25 9. November 2013.

    V L.A. in Londonu je vsaj 5000 boljših modelov, kot je ona...me prav zanima, kakšne so te "poslovne priložnosti"...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.