Po prekinjeni nosečnosti in posvojitvi znana Slovenka v veselem pričakovanju

Foto: mediaspeed
Foto: mediaspeed
Oglej si celoten članek

Igralka Ana Dolinar Horvat je v veselem pričakovanju, poroča portal 24ur.com. Z izbrancem, režiserjem Sebastijanom Horvatom, imata že dve hčerki, Ronjo in Nano Amo, ki sta jo v Gani posvojila leta 2015. Ana je razkrila, da se novega družinskega člana zelo veselita tudi deklici. Igralka je sicer že v četrtem mesecu nosečnosti, še piše omenjen portal.

Magazin Znane Slovenke bodo letos poskrbele za estradniški baby boom

Dolinarjeva je pred nekaj leti šla čez težko življenjsko preizkušnjo, ko so ji morali zaradi zdravstvenih zapletov prekiniti nosečnost. Igralka in režiser sta se v medijih pogosto znašala tudi zaradi zakonskih težav, ki jih redko kdo nima, le da so slavni vedno pod budnim očesom javnosti. Očitno sta spore uspešno rešila in svojo ljubezen še enkrat proslavila na najlepši način – s prihajajočim dojenčkom. Čestitke!

 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.