Po prvem delu serije se sprašujejo, kaj je narobe z Michaelom Jordanom

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Je resno bolan?
Oglej si celoten članek

Na to dokumentarno serijo so športni navdušenci čakali. Netflixov The Last Dance govori o neverjetni karieri in življenju košarkaške legende Michaela Jordana.

V prvem delu smo lahko videli, kako hitro se je Jordan povzpel med športne zvezde ekipe Chicago Bulls, bolj kot o njegovih uspehih pa so se gledalci na družbenih omrežjih pogovarjali o Jordanovih očeh. Poleg arhivskih posnetkov so v seriji prikazali tudi nove izseke in intervjuje z nekdanjim športnikom in na teh posnetkih so njegove oči rumenkaste ali rdečkaste barve.
Foto: Netflix michael jordan
Eden od komentatorjev se je obregnil ob intervju, med katerim Jordan s cigaro sedi v naslonjaču, na mizici pa je kozarec z viskijem. "Žalostno je videti, kako se je od nedolžnega začetnika z nasmehom, ki je osvetlil svet, prelevil v moškega s krvavimi očmi, ki za to, da preživi intervju, potrebuje alkohol. To je dokaz, da si z denarjem in slavo ne moremo kupiti sreče.“

Jordan je v seriji pripovedoval o zabavah soigralcev, na katerih je bil tudi kokain, ki sem jim je v prvi sezoni v slavnem moštvu izogibal. Pravi tudi, da takrat ni pil. Pozneje so mediji veliko poročali o njegovih težavah s prepovedanimi substancami in o njegovem ekstravagantnem življenjskem stilu.

Rumenkaste oči so lahko posledica zlatenice ali kakšne druge bolezni jeter, ki bi jo lahko povzročilo uživanje snovi, ki škodijo zdravju. Ima Jordan zdravstvene težave? Če da, o njih javno ne govori.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.