Po raku gre Douglas na pot okoli sveta

Foto: Žurnal24 Michael Douglas Catherine Zeta-Jones
Michael Douglas si želi z ženo in otrokoma na potovanje okoli sveta.
Oglej si celoten članek

Igralec Michael Douglas, ki trpi za rakom na grlu, je razkril, da bo s soprogo Catherine Zeta-Jones in otrokoma, desetletnim Dylanom in sedemletno Carys, vse leto potoval okoli sveta, če bo uspešno premagal zahrbtno bolezen.

Igralec, ki še prestaja kemoterapije, je priznal, da ga je bolezen še bolj zbližala s svojo družino in si z njo želi preživeti še več časa.

"Enkrat, ko bomo to premagali, bova s Catherine otroke izpisala iz šole za eno leto in se bomo odpravili okoli sveta. Šli bomo v Phuket, Vietnam, Novo Zelandijo in Južno Afriko. Še vedno pa se ubadava s tem, pri katerih letih lahko otroka ločiš od njegovih prijateljev in te za to ne sovraži," je še razkril.

"Od zdaj se bom posvečal le ljudem, ki so mi blizu. Ko se staraš, začneš ceniti odnose, si strpen, razumevajoč in več odpuščaš. In imaš več časa za otroke. Zakon in družina sta tako veliko bolj srečna," še pravi optimistični Douglas.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.