Po razglasitvi nove glave družine padale težke besede

Foto: Planet TV
Foto: Planet TV
Kmetija: Nov začetek. Moški tekmovalci jezni na Barbaro, ker ni držala besede.
Oglej si celoten članek

Barbara, ki je iz šova Kmetija: Nov začetek izpadla v petek, je za glavo družine postavila Dominiko, kar je moške tekmovalce šokiralo. Barbara naj bi jim namreč obljubila, da bo za vodjo tega tedna postavila moškega.

Čeprav so se te novice ustrašili vsi, je bil Faki za mizo edini, ki je dal Dominiki, ki jim je obljubila, da bodo uživali "na polno“, vedeti, da je ne spoštuje. Najbolj nemogoče pa se je pozneje obnašal Miha, ki je izjavil: "Ta golazen bo tukaj do konca. Pra****.“

Tekmovalci so se sicer malce ponorčevali tudi iz njega. "Vidiš, ker nisi pičil hudiča,“ je v smehu povedal Franc in s tem namignil, da si je Barbara želela Mihove pozornosti. Niko je pripomnil, da jo je morda v kajži zadovoljila Dominika, nekdo drug pa je rekel, da je Barbara s to potezo pokazala, da ni normalna.

Dominika pravi, da ji je popolnoma vseeno, kaj si mislijo moški, saj jih "sovraži". Pred bojem je bila sicer glasna, da bodo vsi spoznali njen pravi obraz, če se vrne na kmetijo, po izboru za glavo družine pa je obrnila ploščo in rekla, da se ne bo obremenjevala.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 6

  • 16:03 15. November 2015.

    groza!človek posluša šovinistične izjave lenega brunota,cmeravega copatarja nikota,ki ga njegova baba tepe in psihično maltretira ,pa še čedna je prav …

  • 12:59 15. November 2015.

    fuki........primitivac.....

  • 12:54 15. November 2015.

    SLOVENC,ss....... maruška.....!!!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.