Po Sanji le še Nina

Foto: Žurnal24 Sporne fotografije Nine Osenar naj bi nastale za ameriško izdajo Playboya. (Foto
Razgaljeno. Sanja Grohar ne zahteva več pet tisoč evrov zaradi nedovoljenega golega posnetka.
Oglej si celoten članek

Ker so se njune gole fotografije pred tremi leti domnevno brez njune privolitve pojavile v slovenski različici Playboya, bi se Nina Osenar in Sanja Grohar včeraj na ljubljanskem sodišču morali soočiti s predstavniki izdajatelja revije, založniškega podjetja Adriamedia.

Ne ljubi se mi prerekati po  sodiščih. Ne gre mi za denar, želela sem le zagotovilo, da se moje fotografije ne bodo objavljale brez mojega dovoljenja. Ko smo z Adriamedio dosegli soglasje, sem že kmalu po vložitvi odstopila od tožbe,” pravi  Sanja Grohar, ki je s tožbo sprva zahtevala pet tisoč evrov.
Petnajst tisoč evrov več in prav tako zavezo po trajni neobjavi spornih fotografij pa še vedno terja Osenarjeva, a je sodišče obravnavo njene tožbe preložilo za nedoločen čas.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.