Po seksu s Tiborjem pristala na urgenci

Foto: voyo.si
Foto: voyo.si
Tekmovalci v šovu Big Brother so se pogovarjali o svojih spolnih dogodivščinah.
Oglej si celoten članek

Na dan je prišlo, da Ana Mari le ni tako nedolžna, kot se poskuša predstaviti. Lepotička je namreč razkrila, da jo je med seksom v neki drvarnici zasačil varnostnik. Tomaž se je pohvalil, da je "ob treh zjutraj seksal na Prešernovem trgu na Prešernovem kipu“, Pia pa je izjavila, da se je strastem predajala v avtu in v klubu. Njene besede so v Tomažu spet zbudile moralista. Tekmovalec je povedal, da nikakor ne bi mogel seksati na stranišču lokala, nakar mu je Pia odgovorila: "Zdaj sem jaz spet tista grozna! Jaz pa ne bi mogla seksati na Prešernovem trgu.“

Najboljšo zgodbo je sicer imel Tibor. Postavni Ljubljančan jo je sicer sprva poskušal predstaviti kot anekdoto prijatelja, a so ga sostanovalci hitro razkrinkali. Tibor je povedal, da se je pred seksom najedel tabaska, kar je pri njegovi ljubimki sprožilo alergijsko reakcijo, zaradi katere je morala na urgenco, saj se je začela dušiti.

Najbolj priden, mnogi bi rekli tudi dolgočasen, je David, ki pravi, da seksa le v spalnici.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.