Shujšan: Po skoraj 20 letih spet opazili Gena Hackmana

Foto: Profimedia gene hackman Foto: Profimedia gene hackman Foto: Profimedia gene hackman
Zadnji film je posnel leta 2004.
Oglej si celoten članek

Gene Hackman se je od svoje bogate kariere, med katero si je prislužil dva oskarja, poslovil leta 2004. Sedaj je star 93 let in v Novi Mehiki uživa v pokoju. Tam so ga pred kratkim med naročanjem hrane ujeli paparaci. Zvezdnik, ki se je po igralski karieri posvetil pisanju knjig, je videti zdrav in zadovoljen.

Ko ga je revija GQ leta 2011 vprašala, ali bi posnel še kak film, je odgovoril: "Če bi ga lahko z eno ali dvema osebama posnel v svoji hiši in ne bi nikogar zmotili, morda ..." Mnogi menijo, da je bila njegova odločitev, da zaključi kariero, povezana z njegovo družino, saj je nekoč povedal, da le težko najde ravnotežje med službo in družinskim življenjem. V osemdesetih se je zaljubil v 31 let mlajšo Betsy, ki je delala v fitnes centru. Par je še vedno poročen. Gene je sicer razložil, da je nehal snemati filme, ker so se zaradi stresa pojavile težave s srcem. 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.