Po smrti moža popolnoma spremenjena

Foto: Profimedia celine dion Foto: Profimedia celine dion Foto: Profimedia celine dion Foto: Profimedia celine dion Foto: Profimedia celine dion Foto: Profimedia celine dion Foto: Profimedia celine dion Foto: Profimedia celine dion Foto: Profimedia celine dion Foto: Profimedia celine dion Foto: Profimedia celine dion Foto: Profimedias celine dion Foto: Profimedia celine dion
Je pevka Celine Dion najbolj modna zvezdnica leta 2016?
Oglej si celoten članek

48-letna pevka Celine Dion nikoli ni spadala med najbolj modne zvezdnice, kar pa se je letos spremenilo. Po smrti moža jo je v roke vzel stilist Law Roach in pevko prepričal, da se odpove klasičnim - minimalističnim - oblikovalcem kot je Jil Sander oziroma njihove kose popestri z uličnim stilom, po katerem slovi na primer Virgil Abloh.

"Delati z Lawjem Roachem je razburljivo. Gre za prav posebno doživetje. Opogumil me je in sedaj cvetijo rožice,“ je o svojem novem, bolj mladostnem stilu povedala Dionova, Roach, ki med drugim oblači tudi Zendayo, pa je dodal, da je pri izboru oblačil najpomembnejše to, da se zabavata.

Poglejte, s kakšnimi opravami nas je letos navduševala simpatična Kanadčanka.

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 11:12 11. Julij 2016.

    Glavna atrakcija!<br />Vse hkrati po poročevalcih naših medijev: žalostna, zmedena, strta, prepojena<br />z alkoholom, nafilana s pomirjevalno kemijo, radoživa, modna, …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.