Po smrti otroka: Zvezdnica se je pokazala v javnosti

Foto: Profimedia chrissy teigen Foto: Profimedia chrissy teigen Foto: Profimedia chrissy teigen Foto: Profimedia chrissy teigen
Prve fotografije Chrissy Teigen po tem, ko je zapustila bolnišnico.
Oglej si celoten članek

Manekenka Chrissy Teigen in pevec John Legend sta pretekli teden izgubila otroka. Lepotico so z močnimi krvavitvami v bolnišnico sprejeli v nedeljo. Svojim sledilcem je zaupala, da je prejela več transfuzij krvi in da je njena posteljica šibka, kljub temu pa otrok lepo raste. A veselje je bilo kratkotrajno, saj je le nekaj dni pozneje otroka izgubila. Bila je na polovici nosečnosti.

Svojo žalost je delila na družbenih omrežjih. Mnogi so jo zato kritizirali, mnogi pa so ji zaploskali. Med tistimi, ki so stopili na njeno stran in poudarili, da vsak žaluje na drugačen način, je bila tudi igralka Kate Beckinsale, ki je pred leti doživela splav.

Za Chrissy je sedaj zelo pomembno tudi to, da ni sama. Najnovejše fotografije iz ZDA kažejo, da se lepotica lahko zanese na ljudi okoli sebe. Paparaci so jo namreč fotografirali med sprehodom s prijateljico.

Chrissy in John imata sicer že dva otroka, hčerko Luno in sinčka Milesa.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 10:17 6. Oktober 2020.

    V 3. mesecu je imela splav, iz tega pa dela tako famo, kot bi ji umrl pri porodu ali tik …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.