Po smrti želi biti zamrznjena

Foto: Žurnal24 Brit se zgleduje po Waltu Disneyju. (Foto: Reuters)
Britney Spears si želi, da bi po smrti njeno telo zamrznili in ga vnovič oživili, ko bo tehnologija dovolj napredovala. Pevka zato že intenzivno išče podjetja, ki se ukvarjajo s tem.
Oglej si celoten članek

Pop princeska Britney Spears že dolgo razmišlja, kako bi na tem svetu ostala čim dlje. Ena izmed njenih idej je, da bi njeno telo po smrti ohranjali v tekočem dušiku ali pa bi ga zamrznili.

 

Podjetje že našla

29-letna pevka si močno želi uresničiti svojo željo, zato intenzivno išče podjetja, ki bi ji lahko ustregla. Eno takih je The Alcor Life Extension Foundation, ki je s svojimi metodami pritegnilo zvezdničino pozornost.

 

Foto: Žurnal24 Britney Spears

Telesa svojih strank ohranjajo z izjemno nizkimi temperaturami, ki omogočajo, da telo ob ponovni oživitvi ostane popolnoma zdravo. Cena njihove storitve: 350 tisoč dolarjev.

Zamrznitev in diamantni pepel

Čeprav mnogi prijatelji pevke trdijo, da je to le še ena zvezdniška muha, je Britney zadnje čase popolnom osredotočena le še na to. Navdih za zamrznitev je dobila od legendarnega Walta Disneyja, čigar truplo naj bi zamrznili ob njegovi smrti leta 1966.

 

Britneyjinim bizarnim željam pa še ni videti konca. Če gre verjeti drugim govoricam, bo Britney ob smrti upepeljena, njen pepel pa bodo spremenili v diamante.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.