Po šoku: Indira Ekić imela veliko srečo

Foto: Planet TV
Foto: Planet TV
Našla je stanovanje!
Oglej si celoten članek

Indira Ekić in njen fant Matic, ki ga je spoznala med snemanjem šova The Biggest Loser, v katerem se je uvrstila v finale, sta se morala izseliti iz stanovanja. "Ko misliš, da ne more biti več dela, kot ga je, nama lastnik stanovanja pove, da morava ven. Zdaj pa ti najdi stanovanje v tem času. Zgleda, da greva na živce eni starejši ženski, ki živi spodaj in morava ven,“ je sporočila na družbenem omrežju. Najemodajalec jima je dal en mesec, da pospravita kovčke.

A Indira, ki je ena najuspešnejših lepotnih vplivnic pri nas, je imela srečo. Z izvoljencem sta prve škatle že včeraj znosila v svoje novo stanovanje. 

Paru želimo, da bi se v svojem novem domu takoj počutil kot doma.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 13:35 31. Marec 2021.

    Dobro se ta mahka Ekićka prodaja 😎

  • 10:22 31. Marec 2021.

    Kako ani znana Slovenka

  • 08:59 31. Marec 2021.

    Zelo pomembna novica to, to da pa veliko otrok nima kje spati, jesti in kaj obleči, to vas pa ne …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.