Po šovu Ljubezen po domače skupaj zaživeli ti dve kandidatki

Foto: Voyo/Printscreen
Foto: Voyo/Printscreen
Številni ugibajo, ali sta par.
Oglej si celoten članek

Kot je prva poročala njena.si je tudi tokratna sezona Ljubezni po domače obrodila sadove, le da prijateljske. Kandidatki Jureta Strune, Patricija in Sara, sta postali tako dobri prijateljici, da se je Sara preselila k Patriciji v Ljubljano in postala njena sodelavka v legendarnem lokalu Žmauc, kjer Patricija dela kot vodja. 

"Res sem vesela, da sem šla k Juretu Struni, že zaradi Sare. Po šovu mi je povedala, da rabi službo, mi pa smo v lokalu rabili pomoč. Ker živim sama, sva postali tudi sostanovalki. Marsikdo naju je že vprašal, ali sva par, vendar nisva. Škoda bi bilo uničiti tako zakon prijateljstvo,“ je za zurnal24.si povedala Patricija.

Foto: Instagram Ljubezen po domače

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.