Po sramoti v Disneylandu shujšala za 60 kilogramov

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Izlet v zabaviščni park spremenil življenje mlade mamice Christine Jordan.
Oglej si celoten članek

Svetlolasa Christina Jordan je pred devetimi leti obiskala Disneyland, kjer je doživela pravo nočno moro. Z družino je pred atrakcijami v vrsti čakala dve uri, nato pa ugotovila, da so varnostni pasovi za njeno polno postavo prekratki. Osramočena je zapustila vagonček, nato pa doživela še en hladen tuš. Zanjo so morali odpreti posebno ograjo, saj je bila za vratca, skozi katera so odhajali ostali obiskovalci, preozka.

Mlade mamice še nikoli ni bilo tako sram, sedaj priznava, a dodaja, da je takšno izkušnjo potrebovala, saj ji je odrla oči. Tistega dne se je namreč odločila, da mora shujšati. Christine je izgubila 60 kilogramov in premagala tudi sladkorno bolezen tipa 2. Sedaj se v svoji koži počuti mnogo bolje. Ugotovila je, da ni starost tista, ki narekuje, kakšno bo tvoje zdravje, ampak življenjski stil. Preizkusila je ogromno diet, ker ni nič pomagalo, je razvila svoj koncept prehranjevanja. Zaključila je tudi šolanje za nutricionistko in s svojim znanjem pomaga drugim.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.