Po suši jo je potešil bivši

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
La Toya se je po dolgem sušnem obdobju prepustila bivšemu fantu Massimu, ki točno ve, kaj ji najbolj prija.
Oglej si celoten članek

"Nekaj časa sem bila brez seksa, zato sem bila zelo potrebna, vendar ne morem biti kar z vsakim, to odpade. Sem se pa končno sprostila v Umagu, kjer sem bila z nekdanjim fantom. Po dolgem času sem se tudi poseksala. Z drugimi se ne morem tako sprostiti, Massimo pa me zelo dobro pozna. Rada imam, da me moški zna obrniti, ne da sem vedno jaz v nadrejenem položaju," nam je o svoji nedavni meseni izkušnji zaupala La Toya.

Pravi, da se rada prepusti izkušenim moškim: "Ne da se mi preveč skakati po kom, raje se prepustim, tako kot sem se bivšemu fantu, ki se je zares potrudil zame. Poljubljal me je po celem telesu, bilo je božansko, saj se nisva videla že sto let. Z Massimom sem bila v zvezi sedem let. Rekel je, da sem pri njem vedno dobrodošla, vendar ne želim hiteti, ker tako vse pokvarim. On me resnično razume in mu ni treba veliko razlagati. Težko je dobiti nekoga, ki te tako razume. Imam srečo v poslu, v ljubezni pa se mi zdi, da se me fantje kar malo bojijo," je potožila pornesa, ki pravi, da je moške danes zelo težko obdržati.

"Morda se naveličajo partnerice, potrebujejo spremembo, fantazijo, zato zahajajo v erotične lokale. Moški so pokvarjeni, jaz jim ne zaupam. Doma igrajo pridne fantke, v lokalu pa se spremenijo v prave perverzneže. Težko je v teh časih najti iskrenega partnerja," je še dodala zgovorna starleta.

 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.