Po tajski masaži ga je dala na čevelj

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Tajska masaža brez srečnega konca … Bo Taylor Swift tudi o Calvinu Harrisu napisala pesem?
Oglej si celoten članek

Taylor Swift, ki je znana po tem, da o svojih bivših rada napiše kakšno pesem, je zapustila didžeja Calvina Harrisa. Parček se je sporekel, ko je Taylor videla fotografijo, na kateri Harris po dveh urah razvajanja zapušča masažni salon. Taylor se je zdelo nenavadno, zakaj bi njen fant, ki je "težek" 100 milijonov, izbral ta salon, v katerem za tajsko masažo računajo le 40 dolarjev. Poleg tega ima Harris osebnega maserja. Harris naj bi se pevki nato zlagal in rekel, da je njegov maser zbolel in da je nujno potreboval masažo rame.

Taylor mu ni verjela. Harris se je z njo poskušal pogovoriti, predlagal ji je, da jo počaka po koncertu v Nashvillu, a ga je pevkina asistentka obvestila, da ga Taylor ne želi več videti.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.