Po tem letu je ženski orgazem boljši

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
So z leti orgazmi pogostejši?
Oglej si celoten članek

Aplikacija Natural Cycles je več kot 2600 žensk izprašala o njihovem spolnem življenju. Raziskovalce je zanimalo, kako zadovoljne in zadovoljene so v spalnici, kako ocenjujejo svojo privlačnost ter kako kvalitetni in pogosti so njihovi orgazmi.

Ženske so bile razdeljene v tri skupine: mlajše od 23 let, med 23 in 36 let in starejše od 36 let. Število navedenih orgazmov je bilo najnižje v prvi skupini, najvišje pa v zadnji skupini. Do podobnih rezultatov je sicer prišlo že več študij.

Spolno življenje je z leti boljše, saj postanemo izkušenejši. Natančno vemo, česa si želimo in česa ne. Večina ljudi je v po 36. letu v resnih zvezah, kar prav tako pripomore k boljšemu seksu, saj partnerja, ki sta že dalj časa skupaj, dobro poznata potrebe in želje drugega.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.