Po težkem obdobju si naš voditelj želi le zdravja

Foto: Planet TV
Foto: Planet TV
Na prvem mestu je zdravje, pravi Miran Tišič.
Oglej si celoten članek

Voditelj informativne oddaje Planet 18, Miran Tišič, bo 31. decembra preživel v službi, saj bo vodil silvestrsko oddajo Planet 18. V pogovoru za svojo televizijo se je spomnil na družinska praznovanja. 

Miran pravi, da je odraščal v ateistični družini, v kateri božiča niso praznovali. "Se je pa silvestrovalo in je dedek Mraz kaj prinesel. Načeloma se je zbrala družina, lepo je bilo. Tete, strici, bratranci, sestrične ... Družinska žurka je kdaj potekala pri nas, kdaj na Primorskem. Lepi spomini."

Česa si želi za leto 2023? "Zveni obrabljeno, a pri meni je trenutno na prvem mestu zdravje. Zdravje, zdravje ... Letošnje leto ni bilo lahko, kar se tiče zdravja. Zdravja in dobre volje si želim tudi za svoje najbližje. Da bi se čim bolje imeli ... Veliko naj bo tudi sproščenih trenutkov. To je pa tudi to. Morda še kakšna dobra smučarija in morje."

Naj se Miranu želje uresničijo!

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.