Po tragični izkušnji zvezda Ljubezni po domače le dočakala svoj čudež

Foto: Osebni arhiv
Foto: Osebni arhiv
Kako lepa novica!
Oglej si celoten članek

Teja Košir (poročena Rošić), ki se je v 3. sezoni šova Ljubezen po domače borila za srce Jake Hafnerja, je kmalu po šovu tudi sama našla srečo v ljubezni. S partnerjem sta se že leta 2019 razveselila čudovite novice, a je Tejo žal doletel spontani splav. 

Konec julija pa je simpatična rjavolaska na Facebooku pokazala, da sta s partnerjem le dočakala svojo srečo in objavila družinsko fotografijo s soprogom in dojenčkom. 

Prav tako pa si je družino ustvaril tudi njen nesojeni televizijski snubec, Jaka Hafner, ki ima s svojo Ano, ki se je v šovu sicer borila za srce njegovega brata Gašperja, že dva otroka. 

Foto: Facebook Teja Košir

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 17:53 9. Avgust 2021.

    Google plačuje dober dohodek od doma od 4600 do 6200 evrov na teden, kar je neverjetno pred letom dni, ko …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.