Po več kot desetletju, jo še vedno strastno zgrabi za ritko!

Foto: Profimedia Gisele Bündchen Foto: Profimedia Gisele Bündchen Foto: Profimedia Gisele Bündchen Foto: Profimedia Gisele Bündchen Foto: Profimedia Gisele Bündchen Foto: Profimedia Gisele Bündchen Foto: Profimedia Gisele Bündchen Foto: Profimedia Gisele Bündchen Foto: Profimedia Gisele Bündchen Foto: Profimedia Gisele Bündchen
Kakšna srečnica je znana manekenka.
Oglej si celoten članek

Svetovno znana lepotica brazilskih korenin Gisele Bündchen počitnice s svojo družino preživlja na obali Costa Rice. Gisele je sicer že deset let poročena z igralcem ameriškega nogometa Tomom Bradyjem, s katerim ima sina in hčerko. 

Plamen strasti pa očitno še ni ugasnil, saj se Tom na plaži ni mogel upreti čarom svoje lepe žene. Par se je objemal in poljubljal, kot da sta še vedno na medenih tednih, Tom pa je svojo ženo strastno grabil za zadnjico. Mi jima to ljubezen kar malo zavidamo, a seveda privoščimo. Strastne trenutke si poglejte v galeriji. 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 12:04 19. Julij 2019.

    pravzaprav zlo dolgočasna rit

  • 00:59 18. Julij 2019.

    Ali veš, kje najti žensko za eno noč? Pridite v >>> www.Bredhot.Com

  • 23:30 17. Julij 2019.

    WAW a res, pizda je pomembno zanimiva informacija... sem res presenečen WAWWWWW

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.