Po zaroki William rešil planinca

Foto: Žurnal24 Poroka med Kate in Williamom je napovedana za 29. aprila naslednje leto. (Foto:
Le nekaj ur po tem, ko je javno objavil svojo zaroko, je princ William rešil planinca pred gotovo smrtjo.
Oglej si celoten članek

Princ William, ki je prejšnji teden javno oznanil, da se bo poročil s Kate Middleton, je takoj po zaroki rešil planinca, ki se je izgubil na Mount Snowdonu, najvišjem vrhu Walesa. Zaradi nevihte je Greg Watkins, zaposlen v telovadnici, doživel srčni infarkt.

Princ William je bil eden od štirih reševalcev, ki so planinca uspeli rešiti. "Če ne bi bilo princa in reševalne ekipe, bi bil mrtev. Zvok helikopterja, ki se bliža, je bil eden najlepših zvokov, kar sem jih kdaj slišal," je povedal rešeni Watkins in dodal, da ni vedel, da je helikopter pilotiral prav William, vse dokler niso prispeli do bolnišnice.

"Samo nekaj ur prej sem po televiziji gledal objavo zaroke Williama in Kate. To je bila prinčeva prva misija po vrnitvi nazaj v službo," je še povedal Watkins.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.