Po zvezdo s pujsom

Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24
Igralka Emma Thompson je dobila svojo zvezdo na Pločniku slavnih. Ob njej sta bila Maggie Gyllenhaal in Hugh Lauire ter seveda Emmin pujsek.
Oglej si celoten članek

Z oskarjem nagrajena britanska igralka Emma Thompson je v Hollywoodu na Pločniku slavnih dobila svojo zvezdo. To je že 2.416. zvezda na dolgem pločniku, Emmina pa je postavljena pred angleškim pubom. "Zelo primerno, da so mi zvezdo postavili pred pubom,“ je dejala Emma.

Ob igralki sta bila njena zvesta oboževalca, igralca Maggie Gyllenhaal in Hugh Laurie, s katerim sta bila par v študentskih letih. Laurie je dejal, da je bila Emma že takrat zelo talentirana. "Vse kar naredi izžareva njen talent. Govori s talentom, oblači se s talentom, kolesari s talentom, kuha s talentom. Resnično je enkratna in ne bi mogel biti bolj ponosen,“ je še povedal Laurie.

Maggie Gyllenhaal pa je o Emmi povedala, kako radodarna in sočutna je. "Emma vedno prinese darila za mojo hči. Pri vsakem snemanju pozna vse člane po imenih, zapomni si imena njihovih partnerjev in otrok,“ je dejala Maggie.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.