Pobegla bradavička na zlatih globusih

Foto: Youtube Alexandra Lamy Foto: JLP Jean Dujardin, zlati globusi Foto: JLP Jean Dujardin, zlati globusi Foto: JLP Jean Dujardin, zlati globusi
Žena Jeana Dujardina, ki je v nedeljo prejel zlati globus za svojo vlogo v filmu The Artist, je bila tako navdušena nad njegovo nagrado, da mu je skočila v objem in ga poljubila, medtem pa nehote razkrila tudi svojo bradavičko.
Oglej si celoten članek

Štiridesetletna žena francoskega igralca Jeana Dujardina, ki je odlično odigral vlogo v nemem filmu The Artist, Alexandra Lamy je poskočila od veselja, ko so njenega moža razglasili za dobitnika zlatega globusa na nedeljski podelitvi. Vesela lepotička pa ni opazila, da se ji je med strastnim poljubom z nagrajencem spustila obleka brez naramnic ter ji razkrila dojko.

Devetintridesetletni Jean je svojo ženo, ki je prav tako igralka, spoznal na snemanju francoske serije Un gars, une fille leta 2005.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.