"Počutila sem se kot zombi"

Foto: Žurnal24 (Foto: EPA) Foto: Žurnal24 Marcia Cross Foto: EPA Lisa Rinna Foto: Žurnal24 Kendra Wilkinson Foto: EPA Amanda Peet Foto: Žurnal24 Brooke Shields Foto: Žurnal24 Angelina je bila v mladosti odvisna od heroina. (Foto: EPA) Foto: Žurnal24 Courteney Cox Foto: Žurnal24 Gena Lee Nolin Foto: Žurnal24 Britney Spears Foto: Žurnal24 Gwyneth Paltrow
Igralka Gwyneth Paltrow, ki je prve mesece po rojstvu hčerke Apple naravnost uživala, je razkrila, da je bilo po rojstvu sina Mosesa vse drugače. Dodala je, da se ji je življenje spremenilo v nočno moro.
Oglej si celoten članek

"Počutila sem se kot zombi. Nisem čutila svojega srca, svojih čustev, preprosto se nisem mogla povezati z njima," je Gwyneth povedala za februarsko izdajo revije Good Housekeeping in dodala, da jo je poporodna depresija po rojstvu sina Mosesa leta 2006 močno izčrpala.

 

"Bilo je grozno, čisto nasprotje od prvih mesecev z Apple. Z njo je bilo vse preprosto, lebdela sem nad oblaki. Nisem mogla verjeti, da z Mosesom ni bilo enako. Mislila sem, da sem grozna oseba in mati."

 

Mož ji je odprl oči

38-letna igralka sprva sploh ni pomislila, da je za njeno počutje kriva poporodna depresija, na to je namignil njen mož Chris Martin. "Po nekaj mesecih mi je rekel, da je nekaj hudo narobe. Zagotavljala sem mu, da sem v redu, a morala sem pogledati resnici v oči."

 

Gwyneth je pojasnila, da je bilo najtežje priznati sami sebi. "Mislila sem, da poporodna depresija pomeni, da jočeš vsak dan in si nesposoben skrbeti za otroka. A na to bolezen je treba gledati širše," je za konec povedala zvezdnica in dodala, da ji je bolezen pomagala premagati prav nenehna komunikacija z možem.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.