Pod prozorno obleko brez spodnjic

Foto: FameFlynet Pictures Adrienne Bailon Foto: FameFlynet Pictures Adrienne Bailon Foto: FameFlynet Pictures Adrienne Bailon Foto: FameFlynet Pictures Adrienne Bailon Foto: FameFlynet Pictures Adrienne Bailon
Zvezdnice rade pritegnejo pozornost s svojimi raznoraznimi oblačili na rdečih preprogah, Adrienne Bailon pa je prav gotovo presežek tega. Nekdanje dekle Roba Kardashiana se je namreč pojavilo na dogodku Escape To Total Rewards v New Yorku v prozorni obleki, pod katero pa je "pozabila“ obleči spodnjice.
Oglej si celoten članek
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 14:42 6. Marec 2012.

    http://globalgrind.com/node/827454

  • 10:37 6. Marec 2012.

    In kašna očala imate,da vidite ,da je brez spodnjic??????????????????kr neki

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.