Podarite zapeljivo perilo

Foto: Žurnal24 perilo Foto: Žurnal24 perilo Foto: Žurnal24 perilo Foto: Žurnal24 perilo Foto: Žurnal24 perilo Foto: New Yorker New Yorke, 9,95 EUR Foto: Žurnal24 perilo
Velikost preverite v njeni omari, model izberite glede na značaj.
Oglej si celoten članek

Moški, ki boste zanjo izbrali nedrček, hlačke, steznik ..., boste svoji izbranki pokazali, da jo radi vidite v lepem perilu, da poznate njen okus in njeno telo. Če niste prepričani glede številk, pokukajte v njeno omaro. Če še vedno dvomite, se raje odločite za kombinežo, negliže ali lepo pižamo, za katere ni nujno, da se natančno prilegajo njenim oblinam.

Pomislite na značaj

Izberite kakovostne materiale, ki niso nujno naravni; tudi umetni so že koži prijazni. Model izbirajte glede na značaj ženske: športni tip, eleganten, igriv ... Seveda pa imejte v mislih tudi to, v kakšnem perilu jo želite videti vi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.