Podarjali smo kozmetiko ChronoBio

Foto: Žurnal24 Potegovali ste se za kozmetiko ChronoBio.
Končan je nagradni kviz ZAME, v katerem smo podarjali kozmetiko ChronoBio. Kdo so trije nagrajenci tega tedna?
Oglej si celoten članek

Med vsemi, ki ste pravilno odgovorili na pet vprašanj v nagradnem kvizu ZAME, smo izžrebali tri, ki boste dobili po dva oziroma tri različne izdelke kozmetike ChronoBio. Tokratni nagrajenci so S. Prosen, A. Zupanc in A. Ferarič. Čestitke vsem trem!

Dolžni pa smo vam še odgovore na vprašanja – vseh pet odgovorov ste lahko našli na zurnal24.si v rubriki ZAME. Na vrhu seznama desetih najboljših izumov za potovanje so pristale potovalne torbe na koleščkih. Celina, ki jo je leta 2008 obiskalo največ turistov, je Evropa. Eden letošnjih pomladnih modnih trendov za moške je globoki V-izrez. Ženski orgazem pomeni več možnosti za zanositev. Arhitekt Antonio Gaudí je pečat vdihnil Barceloni. Berite in glejte ZAME, kjer vas vsak teden čaka nov nagradni kviz.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.