Podarjamo sanjsko poroko. Prijavite se!

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Prijave na Žurnalovo sanjsko poroko na Predjamskem gradu že potekajo. Če želite organizacijo in izvedbo popolnega poročnega dne prepustiti strokovnjakom, ne zamudite priložnosti in se prijavite.
Oglej si celoten članek

Tudi vi načrtujete poroko? Potem pustite, da za popolno organizacijo in izvedbo poskrbijo strokovnjaki. Zaupamo vam, da se je na nagradno tekmovanje Žurnalova sanjska poroka na Predjamskem gradu prijavilo že kar nekaj mladih parov, ki bi svojo ljubezen radi okronali z našo pomočjo.

Vse za popoln dan

Zmagovalni par bo tako deležen popolnega poročnega razvajanja. Bodoča nevesta in ženin bosta dobila vse potrebno za izvedbo nepozabnega poročnega dne. Od odlične organizacije, poročnih prstanov, oblek, čevljev, pričeske in ličenja, šopka in vabil do odlične lokacije poroke, poročnega slavja za 50 ljudi s slastno torto, foto in video spominkov ter celo poročni ognjemet. Seveda nismo pozabili niti na plesni tečaj in poročno potovanje.

Prijavite se

Na nagradno tekmovanje Žurnalova sanjska poroka na Predjamskem gradu se lahko prijavite do 27. februarja do 8. ure zjutraj, in sicer prek spletnega obrazca, ki ga najdete tukaj. Prepričajte nas s prijavo, zaupajte nam, zakaj si prav vi zaslužite sanjsko poroko in priložite vsaj dve fotografiji, na katerih sta oba s partnerjem. Med vsemi prijavljenimi bo komisija izbrala 15 finalistov, ki se bodo s pomočjo SMS-glasovanja potegovali za glavno nagrado.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 11:56 14. Avgust 2013.

    jaz bi se prijavil...pa žena ne pusti!!! Prosim za pravni nasvet.

  • 18:05 17. Februar 2013.

    Sanjska poroka! Svečane obleke, dragi avtomobili(seveda vsi najeti), hrane na pretek(ostankov potem v smeteh kot bi se norčevali iz revežev), …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.