Podelili britanske modne nagrade

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Britanski modni navdušenci so nestrpno pričakovali podelitev britanskih modnih nagrad British Fashion Awards. Nominiranci v dvanajstih kategorijah so bili znani že pred časom, zmagovalce pa so razglasili včeraj.
Oglej si celoten članek

British Fashion Council je včeraj v Savoy Hotel And Theatre v Londonu podelil častne nagrade na področju mode. Prireditve, ki sta jo vodila George Lamb in Lauren Laverne, so se udeležili številni znani iz sveta mode, med drugimi tudi Kate Moss, Kate Hudson, Marc Jacobs in Alexa Chung.

Sarah Burton za Alexander McQueen je postala modna oblikovalka leta. Najbolj je navdušila s tem, da je ohranila McQueenovo zapuščino in jo še dodatno začinila s svojo ustvarjalnostjo.

Victoria Beckham je zmagala v kategoriji za najboljšo modno znamko leta. Stella McCartney pa je zmagala v kategoriji Z rdeče preproge.

Za več informacij in popoln seznam nominirancev obiščite www.britishfashionawards.com.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.