Podelili častne oskarje

Foto: Žurnal24 Igralec Eli Wallach, režiser Francis Ford Coppola in Kevin Brownlow. Foto: Žurnal24 Igralec Eli Wallach in režiser Francis Ford Coppola. Foto: Žurnal24 Igralec Eli Wallach je prejel častnega oskarja. Foto: Žurnal24 Režiser Clint Eastwood z ženo Dino. Foto: Žurnal24 Podelitve se je udeležila tudi Sharon Stone. Foto: Žurnal24 Na podelitvi je blestela tudi Natalie Portman. Foto: Žurnal24 Elle Fanning, Stephen Dorff in režiserka Sofia Coppola. Foto: Žurnal24 Igralka Heather Graham. Foto: Žurnal24 Igralec Ryan Gosling je prispel v družbi svoje matere. Foto: Žurnal24 Na podelitev je prišla tudi Hillary Swank. Foto: Žurnal24 Marissa Tomei je bila izjemno dobre volje. Foto: Žurnal24 Režiser George Lucas s soprogo.
Hollywood je konec tedna v odsotnosti 79-letnega francoskega režiserja Jean-Luca Godarda podelil častne oskarje.
Oglej si celoten članek

Godard je že konec oktobra napovedal, da ga ne bo v Los Angeles po nagrado, razlogov ni pojasnil. Ameriški filmski akademiji, ki nagrade podeljuje, se je zahvalil za častnega oskarja, kipec pa mu bodo poslali po pošti.

Prišli pa so junak vesternov Eli Wallach, britanski filmski zgodovinar Kevin Brownlow in režiser Francis Ford Coppola.

Coppola je prejel nagrado Irving G. Thalberg, poimenovano po producentu, ki je umrl leta 1936, star komaj 37 let. Nagrade ne podeljujejo redno vsako leto. Coppola se je za vedno vtisnil v filmsko zgodovino s trilogijo Boter in vietnamsko dramo Apokalipsa zdaj.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.