Podeljene Severjeve nagrade

Foto: Žurnal24 Severjevo nagrado za dosežke v poklicnih gledališčih je dobila tudi Saša Mihelči
Severjeve nagrade za igralstvo letos prejmejo: za dosežke v poklicnih gledališčih Saša Mihelčič in Peter Musevski, za dejavnost v ljubiteljskem gledališču Tatjana Rebolj in Saša Klančnik.
Oglej si celoten članek

Študentovsko nagrado dobita Nina Ivanišin in Jure Henigman.

Nagrade bodo slovesno podelili na drevišnji slovesnosti na Loškem odru v Škofji Loki. Ob tej priložnosti bo Mestno gledališče ljubljansko izvedlo dramo Reci moji hčeri, da sem šla na potovanje Denise Chalem.

Nagrade je podelila strokovna komisija Sklada Staneta Severja, ki ji je predsedoval režiser in dramatik Vinko Möderndorfer, v njej pa so bili še igralec in docent na AGRFT Branko Šturbej, dramaturginja Mojca Kreft, igralka in prevajalka Alenka Bole Vrabec ter dramaturg in režiser Alen Jelen.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.