Podkupila in napadla inštruktorja

Foto: Žurnal24 (Foto: Shutterstock)
Britanska voznica je po neuspešnem poskusu podkupovanja napadla svojega inštruktorja.
Oglej si celoten članek

Jin Su je svojemu inštruktorju vožnje Keithu Ashcroftu izročila rdečo ovojnico z denarjem, da bi spregledal njene napake na testni vožnji. "To bo dobro za vas in zame," mu je rekla in ponudila okoli šeststo evrov.

Ker pa inštruktor ni hotel sprejeti podkupnine in ji rekel, da sta opravila, je ženska ponorela. Napadla ga je sredi ulice in želela nadaljevati z vožnjo.

Voznica je policiji, ki jo je aretirala, zagotovila, da je inštruktorju denar želela pokloniti za srečo.

Jin Su, ki je glavni preizkus vožnje opravljala že petkrat, je bila kaznovana s 50 urami neplačanega dela. Prav tako bo morala inštruktorju plačati dobrih sto evrov odškodnine.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.