Podprta s tekilo Madonna iskala kandidate za seks

Foto: Profimedia Madonna Melbourne nastop Foto: Profimedia Madonna Melbourne nastop Foto: Profimedia Madonna Melbourne nastop Foto: Profimedia Madonna Melbourne nastop
Avstralska turneja kraljice popa dviguje veliko prahu zaradi njenega obnašanja. Sprašujejo se, ali ji bo uspelo izpeljati še preostale štiri koncerte.
Oglej si celoten članek

Madonna je nedeljski nastop v Melbournu začinila s steklenico tekile in nič kaj diskretnim povabilom moškim. "Naj me nekdo, prosim, po****. Prosim, naj nekdo poskrbi zame. Kdo bo poskrbel zame?" naj bi pevka dejala občinstvu. "Samo šalila sem se. Ni mi treba prositi za to," naj bi hitro dodala. 

To ni bilo edino "presenečenje" večera. Pevka je na odru vozila tricikel, s katerega je padla in si "rane" zacelila s požirki iz steklenice. Priznala je, da je nekaj pesmi "odfušala". 

Vzrok za njeno nenavadno obnašanje najbrž tiči v vojni, ki jo nekdanjim možem Guyjem Ritchijem na sodišču bijeta za sina Rocca, ki si ne želi več živeti s slavno mamo. Sredi evropskega dela turneje je namreč Rocco odšel v London, od kjer se k Madonni, navkljub prošnjam, ni vrnil. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 07:57 15. Marec 2016.

    Gnoj od presrane babe.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.