Podrobnosti o sinovih sposobnostih Olivie Wilde

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Novopečena Olivia Wilde je delila najintimnejše trenutke svojega komaj rojenega sina.
Oglej si celoten članek

Igralka Olivia Wilde je na Twitterju objavila, da se je njen sin Otis, ki je star le en dan, polulal na svoj obraz. "Dejstvo, da imam sina, me je opozorilo, da se vsak moški v nekem trenutku polula na svoj obraz," je tvitnila na svojem profilu.

Novopečena mamica je bila na tovrstno početje dojenčkov očitno premalo pripravljena in jo je tako presenetilo, da ga je delila z vsem svetom.

30-letnica je v sredo povila sina, ki se je rodil dva tedna prezgodaj. Tudi naznanilo, da se je rodil, je napisala v duhovitem slogu: "Dame in gospodje, Otis Alexander Sudeikis je zapustil zgradbo (jaz sem zgradba)."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.