Podvodni glasbeni festival na Floridi

Več kot petsto potapljačev se je s svojimi inštrumenti udeležilo podvodnega glasbenega festivala na Floridi.
Oglej si celoten članek

Podvodnega glasbenega festivala na Floridi, ki ima za sabo že 27-letno tradicijo, se je tudi letos udeležilo lepo število glasbenikov, ki so z "ribjimi“ inštrumenti, kot sta kitara v obliki morske zvezde ali bas v obliki raže, zabavali podvodni živi svet. Med drugim so na njem nastopili tudi Eel-vis Presley, Bob Marlin in Joss Stone Crab.

"Videti je bilo, da so ribe uživale v glasbi tako kot mi. Zdi se mi celo, da so nekatere od njih plesale v ritmu," je povedal eden izmed udeležencev festivala.

Namen glasbenega festivala pa je poleg same glasbe tudi opozarjati na zaščito koralnih grebenov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.