Pogledala na mobilnik in zajokala

Drama s talci v Sydneyju. Televizijska voditeljica Natalie Barr med prenosom ni mogla zadržati solz.
Oglej si celoten članek

50-letni Iranec Man Haron Monis je v ponedeljek v kavarni v Sydneyju zajel več talcev. Dramo je končala policijo, ki je vdrla v stavbo. V akciji so umrle tri osebe Monis, 34-letni moški in 38-letna ženska.

Kako težko je včasih delo novinarja, priča tudi zgodba voditeljice Channel 7 Natalie Barr, ki je s sovoditeljem Davidom Kochom tistega dne vodila poročila. Med prenosom je Barrova dobila SMS-sporočilo z imenom ene od žrtev. Svojega kolega je med govorom prekinila in v solzah povedala, da je v napadu umrla Katrina Dawson, mlajša sestra odvetnice, ki dela z a njihovo televizijo. Katrina je bila mati treh otrok.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.