Takšna mačka je 66-letna mama Naomi Campbell

Foto: Profimedia Valerie Campbell Foto: Profimedia Valerie Campbell Foto: Profimedia Valerie Campbell
Zdaj vemo, po kom je Naomi tako mladostna.
Oglej si celoten članek

Mama Naomi Campbell je prav tako postavna kot njena 47-letna hčerka. Valerie je nekdanja plesalka in manekenka, rojena pa je na Jamajki. Svoji hčerki ni nikoli razkrila, kdo je njen oče, saj jo je zapustil, ko je bila v četrtem mesecu nosečnosti. Naomi je rodila, ko je imela rosnih 19 let.

Valerie se takrat ni počutila pripravljeno na materinstvo, zato je vzgojo svoje hčerke prepustila svojim sorodnikom, sama pa je odšla v svet s trebuhom za kruhom. Kasneje je to odločitev obžalovala. "Zelo mi je žal. Boli me, da sem to naredila, sram me je, saj vem, kako zelo sem jo s tem prizadela," je povedala Valerie pred nedavnim za Independent.

Naomi je spore z mamo zgladila, zdaj pa se očitno zelo dobro razumeta.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 00:25 12. December 2017.

    S hčerjo se vseeno ne more primerjati.

  • 13:29 11. December 2017.

    66 letni gospe vi rečete mačka haha...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.