Poglejte najbolj popularno poročno obleko vseh časov

Foto: Grace loves lace obleka Foto: Grace loves lace obleka Foto: Grace loves lace obleka Foto: Grace loves lace obleka
V tej obleki se je poročilo že 2000 žensk.
Oglej si celoten članek

Foto: Grace loves lace obleka Odločitev, v kakšni obleki stopiti pred oltar, je za nevesto ponavadi zelo stresna, saj je izbira ogromna. Dolga, kratka, s čipkami ali brez … Če pogledate na Pinterest pa boste videli, da obstaja nedvomen favorit med poročnimi oblekami.

To obleko avstralske modne znamke Grace loves lace si je shranilo že več kot 2,5 milijona ljudi, prodali pa so jo že 2000 nevestam. Kot piše Brigitte.de je ta kreacija že postala kultna. Kroj je sodoben in idealen za poroko v hipijevskem stilu in obred na plaži.

Orginalno varianto so že razprodali, a brez skrbi. Blagovna znamka je zato izdelala malce spremenjeno različico - Hollie 2.0. - ki stane 1600 evrov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.