Poglejte si Clooneyjevo rokoborko

Foto: Flynet Stacy Keibler Foto: Flynet Elisabetta Canalis Foto: Flynet Stacy Keibler Foto: Flynet Elisabetta Canalis Foto: Flynet Stacy Keibler Foto: Flynet Elisabetta Canalis Foto: Flynet Stacy Keibler Foto: Flynet Elisabetta Canalis Foto: Flynet Stacy Keibler Foto: Flynet Elisabetta Canalis Foto: Flynet Stacy Keibler Foto: Flynet Elisabetta Canalis
George Clooney je očitno prebolel nekdanje dekle Elisabetto Canalis, saj je spet zaljubljen. Tokrat ga je ujela igralka in profesionalna rokoborka Stacy Keibler.
Oglej si celoten članek

Romanca med Stacy in Georgeem naj bi bila že v polnem zagonu, saj viri trdijo, da je 31-letna lepotička pred kratkim odletela v Italijo, kjer bosta skupaj preživela nekaj tednov. Seksi rokoborka je o tem celo pisala na svojem Twitter profilu, kjer je prijateljem izdala, da je v raju.

Clooneyjev bližnji prijatelj je potrdil, da sta se zaljubljenca spoznala prek skupnega prijatelja in da je Stacy že več kot pol leta samska. George pa se je z Elisabetto razšel pred slabima dvema mesecema.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.