Pogrejte se ob kaminu

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Kamini. Za občutek domačnosti ali doživetje popolnoma novega dizajna.
Oglej si celoten članek

Razigran plamen in toplina kamina sta v teh ledenih dneh še kako prijetna.

Nič več le v dnevni sobi

Nov trend so kamini v kopalnicah, pri čemer te postanejo sodoben prostor za sprostitev in razvajanje. Kamini se sicer vgrajujejo tudi na hodnike in v pisarne.

Imitacija ognja

Poleg tradicionalnih kaminov na drva so vse bolj popularni električni in plinski kamini. Električni kamini posnemajo gorenje ognja – to ustvarjajo različna svetlobna telesa, zrcala, tekstil ... Najbolj realističen prikaz gorenja ognja dosegajo kamini s patentirano 3D tehnologijo, LED diodami, integriranimi v umetnih drvih. Večina električnih kaminov tudi greje.

Nenavadne oblike

Električni in plinski kamini so preprosti za vzdrževanje in ne potrebujejo dimnika. Moderni električni in plinski kamini so nenavadnih oblik, velikosti in barv, ki se seveda morajo ujemati z materiali in opremo stanovanja.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.